Tuesday, 14 June 2011

Susahnya jadi Boss

Salam Sayang ....

Kadang-kadang ramai orang kata jadi boss best.. boleh buat itu ini semua kuasa ditangan kita.  Tapi  kadang-kadang pening dengan kerenah Staff bila kita buat baik kena pijak bila cakap kasar lagilah sebakul gosipnya.

Baru-baru ni ditegur mula lah melenting tak nak datang mesyuarat ,tak nak ambil tahu apa2 hal semua buat sendiri nak tengok muka boss pun tak suka.. Ini apa hal kalau tak nak bagi kerjasama susahlah sebetulnya mereka belum jumpa lagi boss yang hati kering kalau dapat boss macam itu baru tau buku dengan ruas.

Apa2 pun ini sekadar luahan  rasa hati saya terpulanglah kalau rasa tak puas hati ok angkat kaki and say goodbye.. sebab saya malas nak layan staff macam ni.

Semuga apa yang kita buat hari ini mendapat keredhaan dari Allah.

1 comment: